Ultra Cep

Ultra Cep

Genel bilgiler

Paylaş

eurowision
    Onbaşı
    Onbaşı

Genel bilgiler

Mesaj tarafından eurowision Bir Perş. Eyl. 29, 2011 6:22 pm

Arkadaşlar içinizde bilmeyenler için bazı bilgiler paylaşıyorum.
    Bunlar;

1)Youtube'dan HD ve 480p (Seçeneği varsa) kalitesiyle video izleme
    (Sadece Mozilla Firefox ve Google Chrome Tarayıcı'larda)

2)Alternatif leech siteleri (Premium indirmeler için)

3)İstek olursa Güncel Premium Account paylaşacağım.

Youtube'dan HD video indirmek ve indirirken aynı anda izlemek için

İlk önce SurfGigabit ile rapid8.com sitesine giriyoruz.İstediğimiz Youtube videosunun adresini kopyalayıp gerekli yere yapıştırıyoruz Download butonuna tıkladıktan sonra reklam sayfası geliyor bir kaç saniye bekliyoruz ve Sağ üst köşede " Continue to RAPID8.COM " butonuna tıklıyoruz ve gerisi aşağıdaki resimde Smile

Sonrasında videomuzun indiği klasöre gidiyoruz ve .crdownload uzantılı dosyayı VLC Media Player ile açıyoruz hem bir taraftan iniyor hemde bir taraftan izlemiş oluyoruz.

Rapid8 kullanmak istemeyenler normal youtube adresinizin önüne sadece dm getirip sayfayı açın örnek;

http://www.youtube.com/watch?v=XSGBVzeBUbk (NORMAL)
    http://www.dmyoutube.com/watch?v=XSGBVzeBUbk (DMYOUTUBE)

açılan sayfada Download butonuna tıklıyoruz ve videolarımız 480p kalitesiyle inmiş oluyor. Aynı şekilde videomuz inerken izlemek için kaydadilen klasöre gidip onu VLC Player ile açmanız gerekmekte. Mesela Youtube'daki kemal sunal'ın full filmleri için bunu yapabilirsiniz...

Online Film İzlemek

Herhangi upload sitesine yüklenmiş filmi sonuna kadar inmeden izlemek (ONLINE) için Rapid8 sitesine girip linkimizi premium yaptıktan sonra yine aynı şekilde inmeye başladığında klasöre gidip .crdownload uzantılı dosyayı VLC PLayer ile açmalıyız.

Soru: İndirdiğim film rar dosyanın içinde avi vs. uzantılı değil değil bunu izleyebilirmiyim?

-Evet izleyebilirsiniz VLC Player ile açmaya çalıştığınızda VLC Player rar dosyasının içindeki avi dosyasını düzeltmek isteyecektir düzelt'i tıkladığınız zaman bir kaç saniye içinde rar olarak inmekte olan dosyayı VLC player açacak ve Online izlemeye başlayacaksınız. Rar dosyasının içindeki video mkv uzantılı HD video ise böyle bir buton gelmeden direkt izlersiniz yine.

Premium account isterseniz bazı sitelerin çalışan premium accountlarını verebilirim. Tabi bunlar günlük paylaşılır çünkü 2-3 saat içinde mutlaka patlayacaktır.

İyi Leech siteleri

Leech sitesi olarakta Rapid8.com ve rapidrar.com sitelerini öneriyorum. Bu arada Rapid8.com hotfile ve fileserve sınırı var bir defada en fazla 300mb indirebiliriniz. Wupload ve bazı siteler sınırsızdır. vina.rapidown.co.in siteside filesonic sınırsızdır öneri olarak hotfilesearch.com sitesine istediğiniz filmi türkçe karakter kullanmadan aramaya yazmanız durumda eğer yüklüyse size hotfile ve filesonic adreslerini verecektir ordan filesonic adresini alıp vina.rapidown.co.in sitesinde dönüştürüp veya vereceğim filesonic adresleriyle sadece linke tıklayarak sinema filmlerine müziklere vs. doyabilirsiniz.

NOT:
    vina.rapidown.co.in çökmüş durumda ne zaman açılır bilmiyorum.Fakat onun yerine yeni bulduğum rapidrar.com kullanabilirsiniz. Rapidrar.com sitesini surfgigabit desteklemiyor. reelentertainmentco.com destekliyor alttaki linkten direkt rapidrar'a girip linkinizi dönüştürüp indirmeye başlayabilirsiniz. (Rapidrar sitesinde günlük indirme sınırı var bir kaç indirme sonrası limitiniz doldu gibi bir uyarı gelebilir internetinizi kesip CCleaner ile temizlik yaptıp tekrar bağlandıktan sonra bu sınır kalkmış oluyor Smile

Link
    http://www.ebuddy.com.reelentertainmentco.com/freesurf/index.php?q=aHR0cDovL3JhcGlkcmFyLmNvbS8%3D

Rapidrar sitesinden dosya indirme:

Ebuddy.com haricinde Vodafone'un bizlere ücretsiz sunduğu üzerinde proxy kullanabileceğimiz siteler;

m.vodafone.com.tr.proxy sitesi
    mebuddy.com.proxy sitesi

Şimdide proxy ile upload yapmak isteyenlere bilgi;
    Mesela bir resim dosyasını bedava-sitem.com veya diğer başka sitelere upload etmek istiyorsunuz bunu şimdiye kadar denedim sadece www.exorace.com yapabilmektedir. Burdaki resmide www.ebuddy.com.www.exorace.com ile upload ettim.

Anlatım tamamen bana aittir. Umarım anlatabilmişimdir yapamayanlar, sorusu olanlar yorum eklesin. Alıntı dahil hiçbirşekilde diğer sitelerde paylaşılmasını istemiyorum, bu hepimizin menfatine olacaktır.Ve yeni öğrendiğim bulduğum bilgileri burda paylaşmaya devam edeceğim.

iyi forumlar Wink

En son eurowision tarafından C.tesi Ekim 01, 2011 1:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Emre
    Admin
    Admin

Geri: Genel bilgiler

Mesaj tarafından Emre Bir Perş. Eyl. 29, 2011 6:31 pm

Teşekkürler Üst Konu Yapıyorum Yararlı Paylaşım Smile

kpln04
    Onbaşı
    Onbaşı

Mesaj tarafından kpln04 Bir Perş. Eyl. 29, 2011 11:10 pm

süper olmuş şu vina.r.. de nasıl indirme oluyor resimli açıklar mısınız? siteye girince in.com oluyor

eurowision
    Onbaşı
    Onbaşı

Mesaj tarafından eurowision Bir C.tesi Ekim 01, 2011 2:00 pm

emre demiş ki:
    Teşekkürler Üst Konu Yapıyorum Yararlı Paylaşım

rica ederim Wink

kpln04 demiş ki:süper olmuş şu vina.r.. de nasıl indirme oluyor resimli açıklar mısınız? siteye girince in.com oluyor

vina şuan çökmüş durumda onun yerine başka bir site verdim ve resimli anlatımını yaptım kolay gelsin. Wink

Bu arada forumda sorun var galiba Sad çünkü koyduğum resimlerin yarısı çıkmıyor konuda, sanırım sonrada sol tarafa eklenen panel yüzünden...

Emre
    Admin
    Admin

Mesaj tarafından Emre Bir C.tesi Ekim 01, 2011 9:10 pm

eurowision demiş ki:
    emre demiş ki:

rica ederim Wink

kpln04 demiş ki:süper olmuş şu vina.r.. de nasıl indirme oluyor resimli açıklar mısınız? siteye girince in.com oluyor

vina şuan çökmüş durumda onun yerine başka bir site verdim ve resimli anlatımını yaptım kolay gelsin. Wink

Bu arada forumda sorun var galiba Sad çünkü koyduğum resimlerin yarısı çıkmıyor konuda, sanırım sonrada sol tarafa eklenen panel yüzünden...

şuanda da ben ztn o sorun üzerine düşüyorum sitenin genişliğini düzeltmeye çalışıyorum site yeni olduğu için sorunları yeni yeni düzeliyor uyarınız için teşekkür ederim

kpln04
    Onbaşı
    Onbaşı

Mesaj tarafından kpln04 Bir C.tesi Ekim 01, 2011 10:45 pm

eurowision demiş ki:
    emre demiş ki:

rica ederim Wink

şu rapidrar da ankete katılsak?

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 12:39 am